آرامش جسمی:
بعد از پشت سر گذاشتن یک روز کاری طولانی ، برای آرامش بیشتر
کاهش درد:
درد ، بر روی مغز افراد تأثیر می گذارد و موسیقی با عملکردی که دارد ، پریشانی مغز را کاهش داده و در نتیجه درد تسکین می یابد. موسیقی در منحرف کردن حواس و کاستن علائم درد پیش از آن که به مغز برسند، مؤثر هستند. کسانی که به موسیقی گوش می دهند، به داروهای کمتری برای مدیریت دردهایشان نیاز دارند.
بهبود بیماری :
از آنجا که موسیقی اثر درمانی دارد ، گوش دادن به موسیقی مورد علاقه در طول نقاهت و پس از جراحی یا بیماری جدی بسیار توصیه شده است. موسیقی دارویی غیرتهاجمی، است که باید در اختیار افرادی که قرار است عمل جراحی شوند، قرار بگیرد.موسیقی می تواند در بیماران انگیزه ایجاد کند.
سلامت قلب:
از موسیقی می توان برای قلب درمانی استفاده کرد. برخی از محققان دریافته اند، موسیقی زنده باعثتپش قلبشده و هنگامی که موسیقی با آهنگ کندتری پخش می شودضربان قلبکاهش می یابد.
کاهشفشار خون:
موسیقی می تواند با ایجاد شادی بیشتر در شنونده به آنها آرامش داده و جریان خون را افزایش دهد و بر میزان فشار خون تأثیر گذارد پس یکی از راه های کاهش فشار خون گوش دادن به موسیقی است.
کاهش اشتها:
اگر از آن دسته افراد هستید که مدام در حال رژیم هستید ، موسیقی را به عنوان بخشی از رژیم به برنامه خود اضافه کنید. مطالعه اخیر نشان داده است که گوش دادن به موسیقی ملایم در هنگام غذا خوردن به شما در کاهش اشتها کمک می کند ، زیرا موسیقی آرام بر نحوه مصرف غذا تأثیر می گذارد هرچه موسیقی ملایم باشد ، غذای کمتری مصرف می کنید. موسیقی موجب آرامش محیط می شود و آرامش فرد سبب می شود او آهسته تر غذا خورده و متوجه احساس سیری خود شود.
موسیقی ,، ,آرامش ,کاهش ,خون ,درد ,به موسیقی ,موسیقی می ,گوش دادن ,دادن به ,است که